LEGENDA SPORT

A LEGENDA SPORT márka és a Legenda Hungary Kft 2001-ben alakult azzal a céllal, hogy a csapatsportokat és egyéni sportot űző sportolókat kiváló minőségű, egyedi design-ú ruházattal és kiegészítőkkel lássa el, mindezt elérhető áron.

MÁRKÁINK:

A Legenda Sport a kezdetektől a LEGEA olasz csapatsport márka hivatalos, kizárólagos magyarországi főképviseleteként folytatja tevékenységét. A LEGEA termékek kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, egyedi tervezésűek, kényelmesek és trendkövetőek. A LEGEA elsősorban a csapatsportágakhoz szükséges sportruházat tekintetében sikeres és népszerű, de sportfelszerelést és eszközöket is gyárt, forgalmaz, professzionális sportruházati márka, amely egyesíti a legjobb minőségű anyagokat az olasz design összes jellemző tulajdonságával.

A Legea központja az olaszországi Pompei-ben található, és számos Legea Points (szaküzlete) van világszerte, így Magyarországon is. A világ top 20, Olaszországban a top 10 ruhagyártó cége között szerepel.
„LEGEA - KEEP RUNNING WITH US!”

Az ERREA Sport SpA sportszergyártó cég 1988-ban kezdte meg tevékenységét, melynek során az elmúlt több mint 25 év alatt a világ sportszergyártó piacának egyik jelentős szereplőjévé vált. A cég üzletpolitikája a kezdetektől, hogy a fejlesztést, a technológiát és designt saját kezében tartja, hogy megőrizze és fenntartsa a magas prémium minőséget és követhesse a legújabb sport-és divat trendeket.  Az ERREA sikere a magas szintű vevői kiszolgálás, minőség-ellenőrzés, rugalmasság mellett az egyedi gyártás fókuszba állitása.  Az egyedi gyártás teljes folyamata az olaszországi gyár kezében összpontosul az alapanyag beszerzésétől egészen a készáruig.
Jelenleg több mint 60 professzionális csapat viseli az ERREA termékeit a világ különböző országaiban. 
2015-ben szerződést kötöttünk az ERREA sportszermárkával, amelynek értelmében az ERREA hivatalos képviselői lettünk az Észak-Nyugat Dunántúli és a Közép-Magyarországi régióban.

A cég fejlődése és forgalmunk folyamatos növekedésével összhangban 2011-től a legnagyobb forgalmú importőrei lettünk a GIVOVA olasz sportmárkának is. 2008-ban felvettük termékkörünkbe a HO SOCCER professzionális kapusmárkát, és kizárólagos forgalmazói lettünk a spanyol cég kapuskesztyűinek és kapusruházatának Magyarországon.
A RASAN egy 1978-ban alapitott spanyol sportszermárka.  Sokféle csapat-és egyéni sportág sportruházati gyártója mind professzionális, mind amatőr szintű sportolók részére.
A kézilabda az a sportág, ahol az elmúlt években a legnagyobb sikert érte el, elsősorban a spanyol férfi kézilabda válogatott által. Ezen referenciák segitettek  abban, hogy a RASAN sportszermárka elismert, sikeres brand lett.
2010-ben szerződést kötöttek az IHF-fel /Nemzetközi Kézilabda Szövetség/, amelynek értelmében a  RASAN cég adja a strand kézilabda hivatalos labdáját a világversenyekre.

„A sport az üzletünk szíve!”

LEONE - Box és küzdősport márka
Az olasz - milánói -sportszergyártó Leone termékei kitűnő design-nal készülnek, minőségi bőr alapanyagokból, melyek mindennapi edzésre és versenyküzdelemhez egyaránt alkalmasak.  

1947 márciusában, több éves tapasztalattal a bőráruk terén, Cav. Orlando Leone megalapította a LEONE 1947®-t, a milánói sportszergyárat. A boxolás iránti szeretete az alapítót arra késztette, hogy kifejezetten erre a sportra gyártson termékeket, és a vállalat hamarosan piacvezetővé vált. Azóta a LEONE® márka állandó szerepet tölt be a ringben, mind Olaszországban, mind a világ minden táján.

 

Termékskálánk alapját a csapatsport ruházat, mint a foci, kézilabda, kosárlabda és röplabda-mezek és garnitúrák, edző-és szabadidőruhák, sportcipők, sporttáskák és labdák képezik.  A csapatsportok mellett kiszolgálunk számos egyéni sportágat, birkózó, ökölvívó, vívó, úszó-és kajak-kenu kluboknak szállítunk, valamint a profi sportok mellett egyre növekvő mértékben részt veszünk az amatőr és szabadidő sportban, az egyéni vásárlók igényeinek teljesítésében.

2012-ben kiléptünk a sportszer piacra is és ennek keretében kapuk, hálók, pályatartozékok és edzéssegítő sportszerek forgalmazásával is foglalkozunk klubok és iskolák részére.  Termékpalettánkat Winner labdák, Adidas és Nike sportcipők egészítik ki.

A LEGENDA HUNGARY KFT. üzleti stratégiájának egyik legfontosabb szempontja a vásárlók gyors és szakszerű kiszolgálása, amit a fenti sportmárkák anyaországi és a LEGENDA HUNGARY KFT jelentős budapesti raktárkészletével kíván biztosítani. Ezen logisztikai háttér a fent említett kiváló minőséggel együtt egy komplett termék – szolgáltatás csomagot ad vevőinknek.
Célunk, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk vásárlóinknak az ár, a minőség és az utánrendelhetőség tekintetében is.


Bemutatótermünkben teljes kollekciónk megtekinthető. Folyamatosan feltöltött árukészlettel, kedvező árakkal és akciókkal várjuk meglévő és új partnereink, kereskedők, egyesületek képviselőit és vezetőit.

Webshop

Webshop

Ajánlataink

Ajánlataink

Katalógus

Facebook

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Honlap készítés