LEGENDA SPORT

A LEGENDA SPORT márka és a Legenda Hungary Kft 2001-ben alakult azzal a céllal, hogy a csapatsportokat és egyéni sportot űző sportolókat kiváló minőségű, egyedi design-ú ruházattal és kiegészítőkkel lássa el, mindezt elérhető áron.

MÁRKÁINK:

A Legenda Sport a kezdetektől a LEGEA olasz csapatsport márka hivatalos, kizárólagos magyarországi főképviseleteként folytatja tevékenységét. A LEGEA termékek kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, egyedi tervezésűek, kényelmesek és trendkövetőek. A LEGEA elsősorban a csapatsportágakhoz szükséges sportruházat tekintetében sikeres és népszerű, de sportfelszerelést és eszközöket is gyárt, forgalmaz, professzionális sportruházati márka, amely egyesíti a legjobb minőségű anyagokat az olasz design összes jellemző tulajdonságával.

A Legea központja az olaszországi Pompei-ben található, és számos Legea Points (szaküzlete) van világszerte, így Magyarországon is. A világ top 20, Olaszországban a top 10 ruhagyártó cége között szerepel.
„LEGEA - KEEP RUNNING WITH US!”

Az ERREA Sport SpA sportszergyártó cég 1988-ban kezdte meg tevékenységét, melynek során az elmúlt több mint 25 év alatt a világ sportszergyártó piacának egyik jelentős szereplőjévé vált. A cég üzletpolitikája a kezdetektől, hogy a fejlesztést, a technológiát és designt saját kezében tartja, hogy megőrizze és fenntartsa a magas prémium minőséget és követhesse a legújabb sport-és divat trendeket.  Az ERREA sikere a magas szintű vevői kiszolgálás, minőség-ellenőrzés, rugalmasság mellett az egyedi gyártás fókuszba állitása.  Az egyedi gyártás teljes folyamata az olaszországi gyár kezében összpontosul az alapanyag beszerzésétől egészen a készáruig.
Jelenleg több mint 60 professzionális csapat viseli az ERREA termékeit a világ különböző országaiban. 
2015-ben szerződést kötöttünk az ERREA sportszermárkával, amelynek értelmében az ERREA hivatalos képviselői lettünk az Észak-Nyugat Dunántúli és a Közép-Magyarországi régióban.

A cég fejlődése és forgalmunk folyamatos növekedésével összhangban 2011-től a legnagyobb forgalmú importőrei lettünk a GIVOVA olasz sportmárkának is. A márka azóta töretlenül fejlődik, folyamatosan növeli eladási forgalmát az egész világon és Magyarországon is. Évről évre számos jelentős klubot szponzorál. 2008-ban felvettük termékkörünkbe a HO SOCCER professzionális kapusmárkát, és kizárólagos forgalmazói lettünk a spanyol cég kapuskesztyűinek és kapusruházatának Magyarországon. A HO SOCCER márka és cég minden erejét, fejlesztő, gyártó és marketing kapacitását a kapuskesztyűkre és ruházatra forditja, ezért könynen elképzelhető, hogy milyen minőséget képvisel a piacon.
A LEGENDA SPORT termékkörének további bővitése jegyében 2020-tól forgalmazzuk a JOMA spanyol márka termékeit is. A JOMA egyre növekvő népszerűsége, nagyon széles sportági és termék portfoliója valamint jelentős klub referenciái biztositják a minőséget és a kiváló terméklogisztikát, amire cégünk bátran épitheti a saját stratégiáját.


Alapvető boksztermékek                          A Paffen sportmárka 1988 óta az egyik vezető boksz-és harcművészeti termékgyártó Európában. Amire a vevőknek szüksége van a harcművészetekben a mindennapi használathoz és a gyakorlathoz, azt Paffen Sport biztosítja. Minden, ami az alapvető. Évtizedes tapasztalatunk és az aktív sportolók és tanácsadók információinak köszönhetően tudjuk, hogy mi szükséges a napi képzésben, edzéseken és a kemény versenyeken, és milyen termékek szükségesek a versenyzőknak. Ez vonatkozik a profi sportolókra, valamint az érdeklődő kezdőkre, alkalmi hobbi- és fitnesz sportolókra vagy ambiciózus amatőrökre is egyaránt. A fejlesztéseinkben az aktív sportolók igényeihez igazodó magas minőségre és ár-teljesítmény arányra összpontosítunk. Folyamatosan munkálkodunk  termékeink jóváhagyásával, hogy minél innovatívabb termékekkel vegyünk részt a harcművészetek fejlesztésében. A Bajnokok Márkája 1988 óta az amatőr és a profi színvonalú sportolók folyamatosan támaszkodnak termékeinkre.  A sportolók, edzők és tanácsadók évtizedes tapasztalata, valamint a szakértelem, az innováció és a praktikusság tartós sikereink alapját képezik - mind a jelenlegi, mind a jövőbeli bajnokok számára.Már a kezdetektől komoly piaci sikereket ért el Paffen Sport márka. A Paffen Sport a K2 Box Promotion, a Sauerland csapat, a Sturm Box-Promotion, az EBU, a Belga Királyi Bokszszövetség és a Klitschko edzőtábor hivatalos szállítója.  Professzionális boksztermékek                A Paffen Sport Boxing Equipment nemcsak a professzionális boksz magas színvonalának felel meg, hanem minden harcművész, aki szenvedélyesen és elkötelezetten gyakorolja a sportágát, számithat professzionális bokszfelszereléseinkre  - a képzésben, edzésben és versenyben.Ezért folyamatosan dolgozunk az új termékek fejlesztésén és a már meglévő termékek javitásán.Mindazoknak ajánljuk a Paffen sportmárkát, akik szeretik a harcművészeteket, ahogyan mi.

 

Termékskálánk alapját a csapatsport ruházat, mint a foci, kézilabda, kosárlabda és röplabda-mezek és garnitúrák, edző-és szabadidőruhák, sportcipők, sporttáskák és labdák képezik.  A csapatsportok mellett kiszolgálunk számos egyéni sportágat, birkózó, ökölvívó, vívó, úszó-és kajak-kenu kluboknak szállítunk, valamint a profi sportok mellett egyre növekvő mértékben részt veszünk az amatőr és szabadidő sportban, az egyéni vásárlók igényeinek teljesítésében.

2012-ben kiléptünk a sportszer piacra is és ennek keretében kapuk, hálók, pályatartozékok és edzéssegítő sportszerek forgalmazásával is foglalkozunk klubok és iskolák részére.  Termékpalettánkat Winner labdák, Adidas és Nike sportcipők egészítik ki.

A LEGENDA HUNGARY KFT. üzleti stratégiájának egyik legfontosabb szempontja a vásárlók gyors és szakszerű kiszolgálása, amit a fenti sportmárkák anyaországi és a LEGENDA HUNGARY KFT jelentős budapesti raktárkészletével kíván biztosítani. Ezen logisztikai háttér a fent említett kiváló minőséggel együtt egy komplett termék – szolgáltatás csomagot ad vevőinknek.
Célunk, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk vásárlóinknak az ár, a minőség és az utánrendelhetőség tekintetében is.


Bemutatótermünkben teljes kollekciónk megtekinthető. Folyamatosan feltöltött árukészlettel, kedvező árakkal és akciókkal várjuk meglévő és új partnereink, kereskedők, egyesületek képviselőit és vezetőit.

Webshop

Webshop

Ajánlataink

Ajánlataink

Katalógus

 

Facebook

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Honlap készítés